Skip to content
Sök

HÖSTLOVSLÄGER

ETT AKTIVT HÖSTLOV

HÖSTLOVSLÄGRET

Oavsett om du precis varit på vårt sommarläger eller aldrig varit på läger hos oss förut så är höstlovslägret något vi varmt kan rekommendera. Samma varma stämning men lite kallare i luften och mycket mysigare. Vi gör vanliga lägeraktiviteter, leker lekar, har kanske lägerbål, pysslar och massa annat, men såklart med en höstig twist.

 • Höstlovsläger 2022

  DATUM: 31 okt– 3 nov 2022
  ÅLDER: Född 09 – 11
  PRIS: 2400 :-

  I priset ingår kost och logi, aktiviteter, busstransport och olycksfallsförsäkring.

 • Busstransport

  Vi arrangerar busstransport från Norrköping i början och slutet av lägret. Bussen avgår från hållplats C2 på Norrköpings busstation klockan 10:00 på måndagen och är tillbaka ca. 15:00 på torsdagen.

 • Särskilda bokningsregler

  Eftersom det är så kort tid till lägerstart görs ingen återbetalning alls vid avanmälan från höstlovslägret. Betalning görs i samband med anmälan.

 • Bra att veta

  Precis som på sommaren är inga mobiltelefoner tillåtna på lägret. Lämna den hemma eller lämna den till din stugledare när du kommer så låser vi in den under lägrets gång.

  (Såklart är också all form av tobak och likande produkter förbjudna.)

PROJEKT

FRIPLATS

För dig som inte själv har möjlighet att finansiera en lägerplats finns möjligheten att ansöka om en Friplats. En friplats betyder att du får lägeravgiften helt eller delvis reducerad. Denna unika möjlighet kan vi erbjuda tack vare stöd från fonder och bidragsgivare.

INFO OCH

VANLIGA FRÅGOR

Här hittar du mer information om anmälan, bokningsvillkor och hur det funkar att åka på läger. Exempelvis om hur vår kiosk funkar och vad du ska packa inför lägret. Infon är skriven för sommarlägret, men det mesta gäller även höstlovslägret.