Skip to content
Sök

Adventure Camp

Äventyr och glädje

Vårt populära sommarläger Adventure Camp för dig med dyslexi som vill öva på din engelska! Lägret arrangeras i samarbete med Föräldraföreningen för Dyslektiska Barn (FDB). Engelskaträningen står i fokus, men såklart också chansen att i ett tryggt sammanhang få träffa kompisar som har liknande erfarenhet av läs- och skrivsvårigheter.

2022

 • Adventure camp 1

  DATUM: 19 juli – 27 juli 2022
  ÅLDER: Född 09 – 10
  PRIS: 5300 :-

 • Adventure camp 2

  DATUM: 28 juli – 6 aug 2022
  ÅLDER: Född 07 – 08
  PRIS: 5900 :-

Avslappnad och rolig

Engelskaträning

På Adventure Camp kommer vi att ha fokus på att öva engelska under roliga aktiviteter. Under din lägervistelse samarbetar vi med alla internationella och engelskspråkiga deltagare och ledare på gården. Under slutet av sommaren, under Adventure Camp 3 brukar vi bjuda in bland annat deltagare från lägergården Becket-Chimney Corners i USA. När de är på gården får en verkligen chansen att umgås med engelsktalande ungdomar och förhoppningsvis knyta nya vänskapsband över Atlanten. Målet är att de ska planera och hålla i aktiviteter flera av dagarna under lägret. Efter succén med BCC de senaste åren, vet vi att det skapar engelskaträning på ett roligt och avslappnat sätt.

Ett läger som ger

Minnen för livet

På alla Adventure Camp är målet att allt ska ske på engelska. Vi strävar efter att anställa så många engelskspråkiga ledare som möjligt. Förhoppningsvis kommer några vara helt engelskspråkiga, men givetvis finns det även de som pratar svenska. Av säkerhetsskäl kommer alla säkerhetsinstruktioner vid exempelvis paddling och höghöjdsaktiviteter att ges även på svenska. På lägret kommer du att få träffa kompisar som också har dyslexi, prova på våra höghöjdsaktiviteter, övernattning i vindskydd, kanske prova på segling, kanoting, bad, lägerbål och en massa annat kul.

Info och

Vanliga frågor

Här hittar du mer information om anmälan, bokningsvillkor och hur det funkar att åka på läger. Exempelvis om hur vår kiosk funkar och vad du ska packa inför lägret.