Skip to content
Sök

Adventure Camp

Engelskaträning som ger

Minnen för livet

Vårt populära sommarläger Adventure Camp är för dig med dyslexi som vill öva på din engelska! Lägret arrangeras i samarbete med Föräldraföreningen för Dyslektiska Barn (FDB). Möjligheten att träna på sin engelska står i fokus, men såklart också chansen att i ett tryggt sammanhang få träffa kompisar som har liknande erfarenhet av läs- och skrivsvårigheter. På lägret kommer du att få träffa kompisar som också har dyslexi, prova på våra höghöjdsaktiviteter, övernattning i vindskydd, kanske prova på segling, kanoting, bad, lägerbål och en massa annat kul.

På Adventure Camp kommer vi att ha fokus på att öva engelska under roliga aktiviteter. Vi bedriver ingen regelrätt undervisning. Målet är att allt ska ske på engelska, därför samarbetar vi under lägret med alla internationella och engelskspråkiga deltagare och ledare på gården. Under slutet av sommaren, under Adventure Camp 2 brukar vi bjuda in bland annat deltagare från lägergården Becket-Chimney Corners i USA. När de är på gården får ni verkligen chansen att umgås med engelsktalande ungdomar och förhoppningsvis knyta nya vänskapsband över Atlanten. Målet är att de ska planera och hålla i aktiviteter flera av dagarna under lägret. Vi vet att det skapar engelskaträning på ett roligt och avslappnat sätt.

Vi strävar efter att anställa så många engelskspråkiga ledare som möjligt. Förhoppningsvis kommer några vara helt engelskspråkiga, men givetvis finns det även de som pratar svenska. Av säkerhetsskäl kommer alla säkerhetsinstruktioner vid exempelvis paddling och höghöjdsaktiviteter att ges även på svenska.

2023

 • Adventure camp 1

  DATUM: 25 juli – 2 aug 2023
  ÅLDER: Född 10-11
  PRIS: 5700 kr

 • Adventure camp 2

  DATUM: 3 – 12 aug 2023
  ÅLDER: Född 08 – 09
  PRIS: 6300 kr

2024

 • Adventure camp 1

  DATUM: 23 – 31 juli 2024
  ÅLDER: Född 11-12
  PRIS: 6100 kr

 • Adventure camp 2

  DATUM: 1 – 10 aug 2024
  ÅLDER: Född 09-10
  PRIS: 6700 kr

Info och

Vanliga frågor

Här hittar du mer information om anmälan, bokningsvillkor och hur det funkar att åka på läger. Exempelvis om hur vår kiosk funkar och vad du ska packa inför lägret.