Skip to content
Sök

BANDCAMP

FÖR TJEJER OCH ICKE-BINÄRA

MUSIKLÄGER

Vill du träffa nya kompisar och lära dig spela musik tillsammans i grupp? I sommar arrangeras musiklägret Band Camp på Brevik för de som identifierar sig som tjej, icke-binär eller transperson i åldern 13-16 år. Under lägret lär vi oss grunderna i olika instrument, skriver egna låtar, har spännande workshops och utvecklas tillsammans. Vi kommer inte bara vara instänga i replokaler utan det kommer även finns gott om tid för utomhusaktiviteter och häng. Lägret avslutar vi med en konsert.

Tillsammans med ett antal erfarna bandledare får du lära dig grunderna i olika instrument, skriva egen musik och prova på att spela tillsammans med andra i band. Fokus under veckan kommer vara på gitarr, bas, keyboard, trummor och sång. Inga förkunskaper eller egen utrustning krävs.

Band Camp Östergötland är ett koncept som startats och drivs av studieförbunden Sensus och Studiefrämjandet. Brevik är värd och arrangör  för lägret! Sensus och Studiefrämjandet subventionerar lägerkostnaden, men såklart går det fortfarande att söka friplats för lägret. Läs mer om friplats på https://kfumbrevik.se/friplats/.

  • BandCamp

    DATUM: 18 juli – 24 juli 2023
    ÅLDER: Född 07 – 09
    PRIS: 3600:-

Info och

Vanliga Frågor

Här hittar du mer information om anmälan, bokningsvillkor och hur det funkar att åka på läger. Exempelvis om hur vår kiosk funkar och vad du ska packa inför lägret.