Williamsutbildning – Ledarskap i KFUM

20 februari 2024

Välkomna på en hel helgs Williams-utbildning! Williams är det andra steget i KFUMs utbildningspaket Helheten och handlar om personlig utveckling och ledarskap. Denna gång hålls den på Brevik under en helg i april! Perfekt för dig som är relativt ny i ditt ledarskap, ska gå Emma (tredje steget i utbildningstrappan) eller som sökt LASP på Brevik.

Syftet med Williams är att ge deltagaren en introduktion till ledarskap, i synnerhet perspektivet att ledarskap handlar om att förstå och använda sina personliga egenskaper, samt att alla kan bli en ledare.

Kursen hålls av Ida Berndtsson, aktiv inom flera sektioner och arbetsgrupper i KFUM Norrköping och på Brevik, samt Rebecca Andersson Säther, erfaren ledare på Brevik, van KFUM-utbildare och tidigare LASP-ledare. Dessutom nyss hemkommen från Mary, sista steget i KFUMs utbildningstrappa.

Datum: 5-7 april – Start 18:00 på fredagen och slut ca 13:30 på söndagen
Kostnad: 1000 kr inkl. mat och boende (friplats kan sökas till kursen vid behov)
Anmälan: https://sportadmin.se/book/?F=5F27BCAC-E354-4828-989A-15987A15A48B#