Skip to content
Sök

Konferens och möte

Avslappnad kick- off eller

Utvecklande konferens

Är er personalgrupp ute efter en givande och rolig kickoff med teambuilding eller konferens utanför Norrköping? Brevik ligger vid Slätbakens vatten, i närheten av medeltidsfästningen Stegeborg. Det är en skön och avstressande miljö, med närhet till skog och hav. Förutom att ni som företag får en häftig upplevelse här på Brevik så hjälper ni oss också att bedriva bra och meningsfull verksamhet för barn och ungdomar.

Grupputveckling eller

Utmanande naturaktiviteter

När det blir dags att sträcka på benen kan våra instruktörer leda er i olika teambuilding-övingar med tillhörande processamtal efter era önskemål. Vill ni ha en utmaning kanske vår bana Höjdaren uppe i träden eller en 240 meter lång linbanetur i Travärstingen kan vara något för er, perfekt för kickoff!? Den goda maten, den vackra naturen, engagerad service och tankeväckande aktiviteter, gör att er konferens hos oss blir minnesvärda dagar för alla.

Bokning efter era förutsättningar

Tillsammans med er sätter vi gärna ihop en vistelse hos oss som motsvarar era behov och förväntningar. Olika kombinationer av matpaket, boendelösningar, aktiviteter och konferenslokaler är möjliga. Kontakta oss gärna för ett offertförslag, oavsett om det gäller dagsutflykt, en veckas utbildning med helpension eller något där emellan.

Intresserad?

Kontakta oss!