Vänner för livet – Boka sommarläger 2022

07 juli 2021

Vi har öppnat upp bokningen och anpassat lägerperioder och utbud efter sommarens stora efterfrågan. Vi tror att intresset för läger bara ökar och att behovet och nyttan av läger fortsätter att vara stor.

Kom till oss och sjung vid ett lägerbål en varm sommarkväll, upplev en massa spex, busa och bada, utmana dig i våra skojiga höghöjdsaktiviteter, paddla kanot eller lägg dig i gröngräset och njut av att bara vara. Vi har en mängd sommarläger med olika inriktningar för att du ska hitta något som passar just dig.

KFUM Breviks Kurs- och Lägergård

Vid Slätbakens strand på Vikbolandet, ca 16 mil från Stockholm och 3,5 mil från Norrköping, ligger KFUM Breviks Kurs- och Lägergård. Verksamhetens hjärta brinner för barn och ungdomar. Våra sommarläger skapar minnen och vänner för livet. På sommaren genomförs det läger på Brevik och vi tar emot upp till 400 barn och ungdomar i åldrarna 8-16 år varje sommar. Alla ledare under sommaren arbetar ideellt och driver lägren själva med stöd från personal. I KFUM tror vi på att låta unga växa med ansvar. Välkommen att boka en plats på sommarläger 2022!

Breviksstiftelsen har ingen egen medlemsorganisation, däremot finns det en sektion i KFUM Norrköping som utgör KFUM Brevik. Genom ett medlemskap i KFUM Norrköping och att aktivt delta i våra verksamheter blir du en del av KFUM Brevik!

KFUM / YMCA

KFUM/YMCA är världens största ungdomsrörelse. Över hela världen erbjuds mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Rörelsens grundfilosofi är att alla människor, inte minst unga, har behov av fysisk aktivitet, ökad kunskap samt tid för reflektion för att kunna utvecklas och må bra. Body, mind & spirit är grundstenarna för all verksamhet, både i Sverige som i världen.