Skip to content
Sök

Klassresa och Lägerskola

Paket, bokning och priser

Lägerskola eller

Klassresa att minnas

Kom till oss och ha lägerskola eller klassresa. Att besöka oss är en perfekt start på terminen eller som en rolig och givande avslutning innan sommarlovet. Många väljer att boka ett av våra färdigplanerade och prisvärda klassrese- eller lägerskolepaket. Då slipper ni planera så mycket och kan fokusera helt på deltagarna – vi sköter resten!

Så här går det till

Vid ankomst till gården tas ni emot av er instruktör, som visar er runt på gården och visar er till ert boende. Efter ett möte med medföljande ledare drar sedan aktiviteterna igång. I våra olika paket ingår till exempel fri tillgång till kanoterna, efter en instruktion i säkerhet och hantering.

Eller så utmanar ni er själva i våra samarbetsövningar – klurigt, knepigt och väldigt roligt. Frukost, lunch och middag serveras i vår stora matsal. Kvällstid kan ni grilla korv eller ha lägerbål.

Våra bokningsalternativ

 • Paketbokning

  Boka gärna ett av våra paket för lägerskolor och klassresor. Välj om ni vill att paketet inkluderar helpension eller självhushåll. Resten sköter vi. Se förslag på paketpris för Uppgången och Framsteget nedan.

 • Helpension med aktiviteter

  I en bokning med helpension behöver ni inte tänka på mat och boende. Vi serverar god och energifylld mat i vår matsal. I helpension ingår frukost, lunch, middag och kvällsmacka/korvgrillning. Ungdomsgrupper bjuder vi också på förmiddagsfika. Ni väljer vilka aktiviteter ni vill göra under er vistelse och vi gör tillsammans ett schema.

 • Självhushåll med aktiviteter

  I en bokning med självhushåll ingår boendet, och tillgång till ett av våra självhushållskök. Med det här alternativet köper ni själva med er mat och lagar den själva under er vistelse. Ni väljer vilka aktiviteter ni vill göra under er vistelse och vi gör tillsammans ett schema.

Paketförslag 1

Uppgången

Uppgången är ett aktivitetsfyllt paket som ger er möjligheten att få prova på de allra flesta av våra aktiviteter men också ha fritid för egna äventyr, bad och lek.

Ålder: Från mellanstadieålder och uppåt.
Varianter: Finns både i 2- eller 3-dagars variant med helpension eller självhushåll
Prisexempel: från 1 578 kr/pers för 2 dagar med helpension och boende i stugor, från 2 243 kr/pers för 3 dagar med helpension och boende i stugor

Aktiviteter:

 • Kanot
 • Gruppdraget
 • Linbanan Travärstingen
 • Bågskytte (Endast i 3-dagars)
 • Höghöjdsbanan Höjdaren

Läs mer om våra aktiviteter, boendealternativ, mat och samlingslokaler – se länkar nedan.

Paketförslag 2

Framsteget

Framsteget lägger stort fokus på trygghets- och samarbetsövningar. Perfekt för grupper som är nya för varandra eller kanske behöver stärka banden.

Ålder: Från mellanstadieålder och uppåt.
Varianter: Finns både i 2- eller 3-dagars variant med helpension eller självhushåll.
Prisexempel: från 1 578 kr/pers för 2 dagar med helpension och boende i stugor, från 2 243 kr/pers för 3 dagar med helpension och boende i stugor

Aktiviteter:

 • Kanot
 • Trygghets- och samarbetsövningar
 • COOP-games1
 • Linbanan Travärstingen
 • Bågskytte (Endast i 3-dagars)

Läs mer om våra aktiviteter, boendealternativ, mat och samlingslokaler – se länkar nedan.

1 COOP-games är en del av vår teambuildingrutin. Det är övningar som testar gruppens samarbetsförmåga och föregås av trygghets- och samarbetsövningar.

Intresserad?

Skriv till oss!