Skip to content
Sök

BOENDE, mat och samlingslokaler

Boende på Brevik

På den här fantastiska gården får man möjlighet att bo nära naturen och lugnet. De flesta hus har otrolig utsikt över Slätbaken, en vik av Östersjön.

Stugor

I vår stugbacke med utsikt över Slätbaken har vi 10 stugor med 8-bäddars rum, mellan varje stugpar finns även ett litet rum med två bäddar. I stugorna bor man med lägerstandard. Toaletter och duschar finns i en separat byggnad.

Pris för barn- och ungdomsgrupper: 
Självhushåll i stugor: 324 kr/person och dygn
Helpension i stugor: 740 kr/person och dygn

Pris för vuxengrupper: 
Självhushåll i stugor: 356 kr/person och dygn
Helpension i stugor: 876 kr/person och dygn

 

Villan

Villan bjuder på bekvämt boende med bastu, samlingsrum, konferens-/matsal med kakelugn, kök med snabbdiskmaskin, samt toaletter och duschar i korridoren. Huset har nio rum med fyra bäddar i varje rum, totalt 36 bäddar.

Pris för barn- och ungdomsgrupper: 
Självhushåll i Villan: 450 kr/person och dygn
Helpension i Villan: 866 kr/person och dygn

Pris för vuxengrupper: 
Självhushåll i Villan: 495 kr/person och dygn
Helpension i Villan: 1015 kr/person och dygn

 

 

Tält

För den riktigt friluftsinriktade finns givetvis även möjlighet att tälta. Vi har fina gräsytor på området där tältning går bra och tillsammans kan vi hitta en lösning för toalett och dusch och även matlagning utomhus om det behövs.

Pris för barn- och ungdomsgrupper: 
Självhushåll i tält: 136 kr/person och dygn

Pris för vuxengrupper: 
Självhushåll i tält: 149 kr/person och dygn

 

Maten på Brevik

På Brevik är vi alltid måna om att hitta en lösning som passar varje grupp. Oavsett om ni är en skolklass eller en personalgrupp så anpassar vi maten så att det känns rätt, eller hjälper er med en lösning där ni lagar maten själva.

Helpension
Vi vet att det är skönt att helt kunna fokusera på sin grupp och roliga aktiviteter. Kom in i vår mysiga matsal där vår vällagade buffé står uppdukad. Väljer ni helpension så ingår frukost, lunch, middag och kvällsfika alt. korvgrillning. Ungdomsgrupper bjuder vi också på en fika/dag.

Specialkost vid allergier och likande är inget problem för oss. Tyvärr har vi dock ej möjlighet att ta hänsyn till speciella dieter som t.ex. LCHF, Paleo eller liknande.

Trerätters middag
Vill ni avsluta er personaldag med något extra, varför inte boka en två- eller trerätters middag hos oss. God vällagad mat i vacker och naturnära miljö. Vi har färdiga menyförslag att skicka till er.

Självhushåll
Vill ni hellre laga er mat själva så finns möjligheten till självhushåll i vårt självhushållskök där det finns utrustning för att laga mat och servera upp till 40 personer.

Outdoor cooking
Tillsammans med en av våra instruktörer lagar ni er mat över öppen eld. Detta är en rolig utmaning och upplevelse för er att komma samman kring. Ni väljer om ni vill ha två- eller trerätters middag. Skapa unika minnen kring matlagningen och samarbeta för att skapa er måltid.

SAMLINGSLOKALER

Miljön runt Brevik är underbar, så naturligtvis vill man gärna vara mycket ute! Men alla aktiviteter passar sig ju inte riktigt ute och ibland behöver man gå in i en bra lokal. Oavsett om det är för ett möte, en utbildning, en konf-läsning eller filmkväll så har vi det du söker på Brevik.

Ektorp

Ektorp är vårt samlingsrum där allt från lek, målning och konferensliknande tillställningar äger rum. Ljus och härligt luftig lokal med fönster längs två väggar. Här saknas toalett samt tillgång till vatten, därför är lokalen optimal att hyra samtidigt med Villan, då dessa byggnader är nära varandra och Villan tillhandahåller det som saknas. Rymmer upp till 40 personer, beroende på om det önskas bord eller enbart stolar.

Utsikten

Utsikten är vårt senaste bygge skapat just för konferenstillfällen. Här kan ni få möblerat som skolsittning som rymmer 45 personer, eller ta biosittning och rymma närmare 80 personer. Önskas en mer relax tillvaro eller film finns saccosäckar att bekvämt slå sig ner i. Här har ni fantastisk utsikt, möjlighet att tända en brasa och tillgång till lättare kök.

Intresserad?

Kontakta oss!