Skip to content
Sök

SOMMARLÄGER BREVIK

Oförglömliga upplevelser

Vi har arrangerat sommarläger i 65 år. Men hur det är att åka på läger är svårt att beskriva – det måste upplevas!

Nu laddar vi för Sommarläger 2022!

Kom till oss och sjung vid ett lägerbål en varm sommarkväll, upplev en massa spex, busa och bada, utmana dig i våra skojiga höghöjdsaktiviteter, paddla kanot eller lägg dig i gröngräset och njut av att bara vara. Vi har en mängd sommarläger med olika inriktningar för att du ska hitta något som passar just dig. Oavsett vilket läger du väljer kommer du att få uppleva allt som hör ett lägerliv till, som kanot, lägerbål, lek och bad. Nedan kan du läsa om årets sommarläger.

Se vår film

En dag på sommarläger

2022

SOMMARENS LÄGER

Här är en översikt över alla läger vi erbjuder under sommaren 2022. Under översikten hittar du mer information om varje enskilt läger och vad de innebär.

 

Schema för sommarläger på Brevik 2022

2022

Sommarlägret och Corona

Vi vill såklart att både föräldrar, barn och ledare ska känna sig trygga på Brevik. Som i all barn- och ungdomsverksamhet är det näst intill omöjligt att få till en helt smittsäker miljö, men det finns en del saker vi kan göra för att öka tryggheten och minska risken för smitta. För att vi ska lyckas är det viktigt att alla hjälps åt och är noga med att följa de riktlinjer som finns.

Projekt

FRIPLATS

För dig som inte själv har möjlighet att finansiera en lägerplats, finns möjligheten att ansöka om en Friplats, som betyder att du får lägeravgiften helt eller delvis reducerad. Denna unika möjlighet kan vi erbjuda tack vare stöd från fonder och bidragsgivare. Välkommen att söka för sommarläger 2022!

Info och

Vanliga frågor

Här hittar du mer information om anmälan, bokningsvillkor och hur det funkar att åka på läger. Exempelvis om hur vår kiosk funkar och vad du ska packa inför lägret. Lägren genomförs genom föreningen KFUM Norrköping.