Skip to content
Sök

Församling OCH Förening

SMIDIGT ATT PLANERA

ETT ÄVENTYR FÖR GRUPPEN

Oavsett om ni är ute efter teambuilding för ledargruppen, utmaning för konfagruppen eller en trevlig gemenskapsdag för er förening hoppas vi att Brevik är ert förstaval.

Kom till oss med era konfirmander eller ungdomsgrupper och låt oss ta hand om matlagning, lära-känna-lekar och spännande aktiviteter!

Kommer ni fredag-söndag står kvällsmaten och väntar vid ankomst. Efter att ni fått tillgång till ert boende har ni kvällen fri för egna aktiviteter. Under lördagen och söndagen kan ni sedan varva egna pass med samarbetsövningar under ledning av våra duktiga instruktörer. Eller kanske vill ni ge er ut på Gruppdraget och lösa övningar på egen hand med karta, rep och kodnyckel? En tur med kanoterna är alltid uppskattat och kanske hinner ni också med en tur i vår bana Höjdaren uppe i trädtopparna. Under kvällarna har ni tid för egna aktiviteter, kanske lägerbål med korvgrillning eller filmvisning? God mat och vacker natur gör det till en toppenhelg.

BOKNING EFTER ERA FÖRUTSÄTTNINGAR

Tillsammans med er sätter vi gärna ihop en vistelse hos oss som motsvarar era behov och förväntningar. Olika kombinationer av matpaket, boendelösningar, aktiviteter och samlingslokaler är möjliga. Kontakta oss gärna för ett offertförslag, oavsett om det gäller dagsutflykt, en veckas konfläger med helpension eller något där emellan.

Intresserad?

Kontakta oss!