Skip to content
Sök

Församlingar, Föreningar och organisationer

SMIDIGT ATT PLANERA

ETT ÄVENTYR FÖR GRUPPEN

Oavsett om ni är ute efter teambuilding för ledargruppen, utmaning för konfagruppen, utbildningsdagar med lägerkänsla eller en trevlig gemenskapsdag för er förening hoppas vi att Brevik är ert förstaval.

Kom till oss med era ungdomsgrupper och låt oss ta hand om matlagning, lära-känna-lekar och spännande aktiviteter!

Vi har varit på Brevik – flera gånger:

  • Norrköpings skidklubb
  • Solna församling
  • KFUM Sverige
  • Kuddby Scoutkår
  • Adolf Fredriks församling
  • Sensus Östergötland

Kommer ni fredag-söndag står kvällsmaten och väntar vid ankomst. Efter att ni fått tillgång till ert boende har ni kvällen fri för egna aktiviteter. Under lördagen och söndagen kan ni sedan varva egna pass med samarbetsövningar under ledning av våra duktiga instruktörer. Eller kanske vill ni ge er ut på Gruppdraget och lösa övningar på egen hand med karta och kodnyckel? En tur med kanoterna är alltid uppskattat och kanske hinner ni också med en tur i vår bana Höjdaren uppe i trädtopparna. Under kvällarna har ni tid för egna aktiviteter, kanske lägerbål med korvgrillning eller filmvisning? God mat och vacker natur gör det till en toppenhelg.

”Bra samlingslokal och duschar/toaletter. Maten har varit vällagad och god – så även stämningen och servicen! Vi är supernöjda och funderar redan på vilka läger vi kan förlägga här i framtiden. Stort tack för de här dagarna, ni har varit magiska!”
– Hägerstens församling

”Vid bokning fick vi svar på alla frågor och bokningen gick smidigt. Personalen på plats var trevlig, tydlig och service minded. God mat, alla blev mätta, mysigt med brasan i matsalen. En bra upplevelse och vi hade gärna stannat längre. Vi kommer garanterat tillbaka!”
-Brännkyrka församling

BOKNING EFTER ERA FÖRUTSÄTTNINGAR

Tillsammans med er sätter vi gärna ihop en vistelse hos oss som motsvarar era behov och förväntningar. Olika kombinationer av matpaket, boendelösningar, aktiviteter och samlingslokaler är möjliga. Kontakta oss gärna för ett offertförslag, oavsett om det gäller dagsutflykt, en veckas läger med helpension eller något där emellan.

Intresserad?

Kontakta oss!