Årets julklapp 2021

19 november 2021

Vi tror på att läger är en upplevelse och att ett läger på Brevik ger oförglömliga minnen!
Därför ser vi en stark koppling mellan årets julklapp 2021 och Breviks sommarläger.

Motiveringen enligt HUI är:

”Efter ett och ett halvt år i socialt ide med hemarbete, videosamtal och mjukisbyxor är det dags för svenskarna att återigen leva livet tillsammans med andra. Från fjälltoppar till fotbollsmatcher, tv-soffan till teaterscenen och videosamtal till verklighet. 2022 kommer präglas av socialt umgänge, rekreation och uppdämt behov av att uppleva. Årets julklapp 2021 är evenemangsbiljetten.”

Perfekta julklappen till barn och unga, ett läger i skärgården. På Brevik finns det olika läger för den som är född 2006-2013. Motiveringen för årets julklapp 2021 ställer vi oss bakom, ett läger ger socialt umgänge, rekreation och tillgodoser ett uppdämt behov av att uppleva.

Oförglömliga upplevelser

Vi har arrangerat sommarläger i 60 år. Men hur det är att åka på läger är svårt att beskriva – det måste upplevas! Nu laddar vi för Sommarläger 2022!

Kom till oss och sjung vid ett lägerbål en varm sommarkväll, upplev en massa spex, busa och bada, utmana dig i våra skojiga höghöjdsaktiviteter, paddla kanot eller lägg dig i gröngräset och njut av att bara vara. Vi har en mängd sommarläger med olika inriktningar för att du ska hitta något som passar just dig. Oavsett vilket läger du väljer kommer du att få uppleva allt som hör ett lägerliv till, som kanot, lägerbål lek och bad. Nedan kan du läsa om årets sommarläger.