Ansök till sommarledare

18 januari 2024

Ansökan till sommarledare har äntligen öppnat och det är dags att söka! Oavsett om du varit på Brevik många gånger eller om det är första gången du hör talas om oss och blir sugen på att vara ledare hos oss i sommar kan du nu ta chansen att söka som sommarledare.

För att vara ledare ska du vara 18 år eller äldre. Fyller du 17 under 2024 kan du i år söka till vår ledarutbildning LASP. Du söker ett av uppdragen nedan och ditt uppdrag sträcker sig vanligtvis över en 4-veckorsperiod.

Som ledare bor du på gården under hela ditt uppdrag. Det är meriterande om du jobbat med barn och ungdomar innan men det är inte ett krav. Som ersättning får du härlig gemenskap, vänner för livet, fantastisk miljö, och ledarutbildning men erbjuds också mat, logi och 150:- per dag. Läs mer på https://kfumbrevik.se/sommarlager/sommarledare/