Skip to content
Sök

jobba hos oss

Ideell

Sommarledare

Under sommaren bedrivs lägerverksamheten helt av ideella krafter. Vi har många ledare som återkommer till oss sommar efter sommar. Varje sommar erbjuder vi ca 80 ideella uppdrag på Brevik. Läs mer om hur det är att vara ideell sommarledare hos oss och ansök inför sommaren genom att klicka på knappen nedan.

Jobba på Brevik under vår- och höstsäsong

Under vår- och höstsäsong tar vi mot olika grupper som kommer hit. Det kan bla. vara lägerskolor, församlingar på helgläger med sina konfirmander eller ett företag som vill blanda konferensmöjligheter med härlig miljö och givande aktiviteter. Under denna tid behöver vi förstärka vår personal med ytterligare några medarbetare. Det kan handla om allt från köksjobb, fastighetsskötsel, att hålla i aktiviteter till att checka in grupper.

Extrapersonal i köket

Ibland behöver vi extrapersonal som vill gå in enstaka dagar och helger för att avlasta och hjälpa våra kockar. För det jobbet behöver du framförallt tycka att det är roligt att arbeta i kök, ha servicekänsla och initiativförmåga. I kökets uppgifter ingår också städ och tvätt. Du behöver ha körkort och tillgång till bil för att ta dig till oss. Kontakta oss om du är intresserad!

Instruktörer

Som instruktör på Brevik är du vårt ansikte ut mot gruppen. Du leder dem genom våra aktiviteter, och ser till att de trivs och får det de behöver. Du är en problemlösare och en god värd och en utbildad teambuilder enligt den modell vi kallar TSU (Trygghet, Samarbete, Utmaning).

För att hålla i aktiviteter måste du vara godkänd instruktör. Läs mer här om hur du utbildar dig till instruktör. Du kan anmäla ditt intresse för jobb löpande under året.

Vi utbildar våra instruktörer internt och resan mot världens bästa jobb börjar med våra två instruktörskurser (Instruktörskurs 1, TSU och Instruktörskurs 2, Höghöjd).