Låt naturen inspirera

30 mars 2021

Utmana dig själv och dina vänner/kollegor med fantastiska äventyr som för er närmare både naturen och varandra. Byt perspektiv och låt naturen inspirera till kreativa möten! På Brevik får ni möjlighet att utmana alla sinnen och bryta invanda mönster. Brevik har ett mångsidigt och populärt aktivitetsupplägg som för er närmare varandra genom skratt och gemenskap.
Dra till skogs, gå höghöjdsbana eller utmana varandra i en av Sveriges längsta Zip-line. Brevik erbjuder gott om häftiga aktiviteter, skön och avstressande skärgårdsmiljö, med närhet till skog och hav. Med ett schema som vi skräddarsyr för att passa just era önskemål.
Förutom att ni som grupp får en häftig upplevelse här på KFUM Brevik, så hjälper ni oss också att bedriva bra och meningsfull verksamhet för barn och ungdomar.

Aktivitet: Pilbåge, Teambildning, Kanot, Linbana, Höghöjdsbana, konferens eller Bergsklättring.

Mat: Grillat vid en öppen eld och härlig natur eller i matsal dukad för fest.

Vi tar emot företag, föreningar/församlingar, större sällskap, bröllop och fest.