Köksassistent, nytt på sommarlägret!

10 januari 2022

Nu uppdaterar vi en ett av våra sommarledaruppdrag! ”Hurt och Mums” blir ”Köksassistent”. Vi byter namn, men gör också om för att fokusera mera på utveckling och utbildning i Breviksköket!

Som köksassisten är du en del av vårt fantastiska köksteam och under ledning av våra duktiga kockar är du med i alla delar av köksarbetet. Du är inblandad i allt ifrån att baka bröd, servera frukost, förbereda måltider, och att ta hand om köket, disken och matsalen. Det här är ett perfekt steg för dig som vill testa på hur det är att jobba i ett storkök och få en bra referens till CV:t samtidigt som du får vara en del av sommarlägerkänslan.

Tillsammans med köksansvarig och sommarlägrets chefer får du chans att göra upp en plan om hur du vill utmanas, utveckla dina kunskaper i köket och som person. Under ditt uppdrag på gården får du chans att öva och lära dig mer. Efter att ditt uppdrag är slut får du ett intyg på dina kunskaper och erfarenheter i köket, ett perfekt tillägg till ditt CV och ett första steg till att jobba i ett storkök, som till exempel köksbiträde.

Köksassisten är ett ideellt uppdrag, precis som våra övriga sommarledare, och möjliggör att den häftiga verksamhet vi gör för barn och unga fungerar! Du bor på lägergården och är en del av vår stora ledargrupp, men spenderar majoriteten av din tid i köket. När du inte är i köket finns chans att vara med i de roliga aktiviteter som händer på gården. Som ersättning får du mat, boende och 150:-/dag när du är på lägret.

 

Läs mer om alla våra sommarledaruppdrag