Skip to content
Sök

International camp

Nya vänner och

Spännande utmaningar

International Camp är ett läger för våra äldsta deltagare och kan förklaras som en språkresa, fast i Sverige. Vi bjuder in deltagare från våra vängårdar i USA och åker på en lång kanothajk i den häftiga skärgården.

2022

  • International camp

    DATUM: 12 juli – 30 juli 2022
    ÅLDER: Född 06 – 07
    PRIS: 10 800 :-

Friluftsliv, äventyr

internationellt utbyte

International Camp är ett tre veckor långt läger fullt upplagt för att ge lägrets äldsta deltagare den häftigaste möjliga upplevelsen. Varje år bjuder vi in deltagare och ledare från våra vän-gårdar Becket och Chimney Corner i USA, strävan är att ha både ledare och deltagare från vän-gårdar. Finns möjligheten rekryterar vi också några fler internationella ledare till lägret. Lägret har 20 svenska platser, av totalt 32, och inriktar sig mot friluftsliv, ledarskap och utbyte. 8 dagar spenderas på kanothajk i S:t Anna skärgård då ni sover i vindskydd och lagar er egen mat. Tillbaka på lägret får ni en rejäl dos ”vanliga” lägeraktiviteter som lägerbål, större kvällsaktiviteter och roliga påhitt för att göra lägersommaren komplett. Som lägrets äldsta deltagare finns också tillfällen att få testa på sitt ledarskap, både teoretiskt och praktiskt.

Info och

Vanliga frågor

Här hittar du mer information om anmälan, bokningsvillkor och hur det funkar att åka på läger. Exempelvis om hur vår kiosk funkar och vad du ska packa inför lägret.